MEDIAKORTTI

Liikenne Mediatiedot 2017

Monitieteinen ja ammatillinen aikakauslehti

ISSN 0359-9345 35. vuosikerta

Liikenne lehti kattaa kaikki eri liikennemuodot: tie- ja rautatieliikenteen, merenkulun, ilmailun sekä myös tietoliikenteen. Liiikenne lehti ylläpitää keskustelua välittämällä tietoa liikenteen historiasta, nykytilasta ja tulevaisuudesta sekä alan uusista näkemyksistä ja tutkimustuloksista. Ulkoasultaan korkeatasoisen, neljännesvuosittain ilmestyvän lehden numerot kiertävät organisaatioissa ja säilytetään. Liikenne lehti julkaisee myös esitarkastettuja tieteellisiä artikkeleita. Normaalipainos on 400 kpl. Julkaisija Liikennesuunnittelun Seura ry (LSS) on Tieteellisten seurain valtuuskunnan jäsenjärjestö.

Aikataulu 2017 Ilmestymispäivä Aineistojen määräpäivä

No 1 / Toukokuu 2017

No 2 / Lokakuu 2017

No 3 / Joulukuu 2017